Monumental skift i amerikansk Fed inflationspolitik til gavn for krypto, siger Ripple CEO

Den nyligt annoncerede amerikanske Fed-inflationspolitik vil i sidste ende komme kryptoindustrien til gode ifølge Ripple CEO Brad Garlinghouse. I sin seneste tale har Fed-formand Jerome Powell sagt, at inflation, der stiger ud over 2 procent, bestemt er et behageligt scenario. Efter år med lave renter kan en sådan stigning have en dybtgående indvirkning på det traditionelle finansielle område.

I henhold til Ripple CEO Brad Garlinghouse er den kommende renterelaterede amerikanske Fed inflationspolitik sikker på at medføre yderligere nedbrydning af amerikanske dollars. Faldet af dollar troværdighed vil helt sikkert gavne krypto, da verden vil se på alternative finansielle værktøjer, når centraliseret fiat falder.

Stigende rente for at markere et monumentalt skift i amerikansk Fed inflationspolitik

Den amerikanske Feds rentepolitik er den mest ventede politiske beslutning i hele verden. Den 27. august sagde formand Jerome Powell, at renten vil blive sænket, men institutionen er fortrolig med inflationen, der går ud over 2 procent-mærket.

Powell nævnte også, at Fed nu er mere fokuseret på at forbedre beskæftigelsesmulighederne i den amerikanske økonomi. Det arbejder på at skabe en politik, der er til fordel for familier med lav og mellemindkomst.

Efterhånden som Fed forfølger en inflationsbeholdningspolitik, vil købekraften for den amerikanske dollar sandsynligvis aftage. Det betyder, at aktiver i sikre havne som guld og Bitcoin efterfølgende vil have gavn af det. Som forventet sprang Bitcoin-prisen lidt for at røre $ 11.600, da Powell annoncerede de nyeste politiske foranstaltninger.

Krypto for at få en fordel over fiat-valutaer efter Fed’s holdning

Inflation er et tveægget sværd, som hver centralbank håndterer med omhu. Inflationen skal stige i unisont med andre faktorer som økonomisk vækst, beskæftigelse og lønninger. Den seneste holdning, som det ses i den amerikanske Fed-inflationspolitik, vækker imidlertid sandsynligvis frygt for inflation. I tilfælde af, at inflationen stiger hurtigt, kan den vende alle gevinster, der opnås ved en ultra-lav rentepolitisk holdning, der er taget af foderet i de sidste par år.

Brad Garlighouse fra Ripple mener, at inflationstokningspolitikken helt sikkert vil favorisere kryptoindustrien. Investorer, der ønsker at bevare deres formue på grund af en svækket dollar, foretrækker at købe Bitcoin. Han tweetede, at Coronavirus-pandemien vender bordene på traditionel økonomi og bryder satte præcedenser. Nedskrivning af den amerikanske dollar vil føre til en stærk kryptoindustri.

Similar Posts